Medaljefangst for Vågsbygd-turnere i Regionspokalen

Flere av Vågsbygd Turns unge utøvere sanket edelt metall i stevnet i Tønsberg 21.-22. april 2018.

I klassen rekrutt gutter ble det seier til Leon Øgrey Brandsdal i apparatturnkonkurransen, mens Tharald McFadzean tok andreplassen. I rekrutt jenter 11 år, ble Halldis Thorsen nr 5 i den jevne klassen. Hun viste meget god turning i alle de 4 apparatene.

I rekrutt jenter 12 år, markerte Vågsbygdturnerne seg med 3.plass til Taisija Savina, mens Christina Linnebo Trelsgård her ble nr 4.

Valerijs Savins, Thea Elisabeth Rødland, Taisija Savina, Mia Maria Dahl, Sandra Marmo Christensen, Christina Linnebo Trelsgård, Halldis Thorsen og Nadia Tarvida

I klasse 1 ble det også medalje på Mia Maria Dahl. Hun ble nr 3. I samme klasse ble Thea Elisabeth Rødland ble nr 14 i den sterke konkurransen med turnere fra blant annet arrangørklubben Nøtterøy, Hercules og Grimstad.

I klasse 3 ble det seier til Sandra Marmo Christensen, etter meget god gjennomføring spesielt i øvelsene frittstående og bom. Vågsbygd Turn hadde også med en stor gruppe med aspiranter. Disse er ni og ti år gamle, og fikk delta i konkurransen uten rangering av resultater. For noen var dette aller første konkurranse, mens andre har deltatt tidligere. Her viste de unge turnerne meget gode ferdigheter i de ulike apparatene.