Vågsbygd-turnere skinte i Sørlandsmesterskapet

Vågsbygd Turn stilte med hele 17 utøvere fra 9 til 14 år i Gimlehallen 4. november. Her ved noen av dem. Fra venstre: Håkon Homme Ernst, William Homme Ernst, Fredrikke Tveito Andersen, Bertine Øgrey Brandsdal, Mia Maria Dahl, Christina Linnebo Trelsgård og Thea Elisabeth Rødland.

Utøvere fra Vågsbygd Turn sikret seg flere medaljer i dette apparatturn-mesterskapet 11. november 2017. Foreningen stilte med hele 17 utøvere fra 9 til 14 år. En lang høst med målrettet trening gav fine opplevelser og sterke prestasjoner i Gimlehallen.

I klassen rekrutt jenter 11 år var det hele 17 utøvere. Her ble det igjen en jevn konkurranse om medaljene mellom turnerne fra Vågsbygd og Grimstad. Christina Linnebo Trelsgård fra Vågsbygd ble beste utøver i frittstående, og ble til slutt nr 2 sammenlagt. Sørlandsmester ble Mia Anker Birkeflet fra Grimstad. Tredjeplassen ble vunnet av Live Torjussen Olsen, også fra GTIF.

Bak fra venstre: Dina Ingebretsen, Anna Øgrey Brandsdal, Halldis Thorsen, Sunniva Linnebo Trelsgård, Lillie Sofie Dahl, Eline Marmo Christensen, Malin Sørstrand og Karianne Ourom. Foran fra venstre: Leon Øgrey Brandsdal og Tarald McFadzean,

Fredrikke Tveito Andersen fra Vågsbygd hadde en flott konkurranse og kapret 4.plassen, etter å ha gjort det spesielt godt i frittstående og bom. I disse enkeltøvelsene ble det to sterke tredjeplasser. I denne klassen ble Bertine Øgrey Brandsdal nr 8, kun få poeng bak medaljestriden.

I 12-årsklassen gjorde Thea Elisabeth Rødland en fin konkurranse og ble nr 3. I klasse 1 ble det nok en spennende konkurranse mellom Mia Maria Dahl fra Vågsbygd Turn og Nora Lieng fra Grimstad. De to konkurrentene vant to apparater hver, og det skilte til slutt bare 0,8 poeng mellom disse. Sørlandsmester ble Nora Lieng fra GTIF. Mia Maria tok sølvet, etter å ha vunnet øvelsene skranke og hopp.