Slik melder du barnet på et treningsparti

For påmelding til våre konkurransepartier i troppsturn og apparatturn må det sendes e-post til post@vagsbygdturn.no Påmelding til disse partiene kan også kun skje etter avtale med trener/ledelse.

Påmelding til våre andre partier foregår via medlemssystemet WebOrg. Bruk fremgangsmåten beskrevet nedenfor hvis du ønsker å melde barnet på et av følgende partier: Foreldre og barn, Gymlek, Turn grunnstige 1.-2. klasse, Salto 3.-6. klasse og Salto 7. klasse + og Veteran.

1.
Hvis barnet ikke allerede er medlem av klubben må du først registrere medlemskap. Det gjør du her. Er barnet medlem, men du har glemt passord, velger du «glemt passord» på innloggingssiden. 

2.
Når barnet er opprettet som medlem går du videre/logger inn i medlemssystemet WebOrg. Her velger du «Min kalender» øverst på menylinjen. Trykk deg fram i tid til en uke hvor du ser oversikt over våre partier og klikk på «meld på» for ønsket parti. NB! Det er kun nødvendig å trykke meld på for én dag. Barnet vil da automatisk være meldt på alle treningsdagene for dette partiet. 

Hvis det ikke er plass på ønsket parti vil ditt barn komme på venteliste. Du får beskjed via e-post så snart det blir ledig plass på partiet. Hvis det er plass på partiet du har valgt vil du få e-post med bekreftelse umiddelbart etter registrering.  

3.
Barn som allerede er tatt opp på et av våre partier vil automatisk bli flyttet videre og trenger ikke melde seg på for hvert semester. For utmelding eller ønske om endring av parti må det sendes e-post til post@vagsbygdturn.no Endringen må meldes inn senest 15. desember (for vårsemesteret) og senest 15. juni (for høstsemesteret). Hvis ikke skriftlig utmelding er mottatt innen fristen vil det bli fakturert for treningsavgift for neste semester.   

4.
Har barnet søsken i klubben får man 500kr i familierabatt per søsken. Det forutsetter at familierelasjonen er registrert i våres medlemsystem. Slik registrer du familierelasjon: 
1. Logg inn i medlemsystemet. Har du glemt innloggingsinformasjon, trykk «Glemt passord»
2. Gå på «Min familie»
3. Trykk «Legg til bruker» skriv inn navnet på søsken og trykk «Lagre»

5.
Etter registrert medlemsskap og innmelding i parti må utøverne registreres i Spond. Det er den hverdagslige kommunikasjonskanalen mellom utøverne og trenerne, samt klubben og utøverne. Informasjon finner du ved å søke i Spond i søkdsfeltet på hjemmesiden. Last ned Appen og bruk gruppekode for å tildeles riktig parti.

Registrere barn på venteliste

Hvis det ønskede partiet er fullt er det mulig å sette seg på venteliste. Du følger da samme fremgangsmåte som for påmelding til treningsparti. Det er ikke nødvendig å betale medlemskontingenten for å sette barnet på venteliste. Du hopper da over trinnet om betaling, logger inn på barnets bruker, finner ønsket parti under «Kalender» og velger meld på. Du vil da få beskjed når det blir ledige plasser på partiet.

Bytte parti

Dersom du ønsker å bytte treningsparti må du avklare dette med trenerne på de berørte partiene først. Har du fått innvilget partibytte kan du sende en e-post til oss. Husk å angi ditt/barnets navn og hvilket parti du vil bytte fra/til.

Utmelding

Utmelding av klubben må gjøres skriftlig på e-post. Husk å angi ditt/barnets fulle navn. Det er ikke nok å si ifra til treneren på partiet. Hvis vi ikke har mottatt skriftlig utmelding vil barnet automatisk bli overflyttet og fakturert for nytt treningssemester. Frist for utmelding er 15. desember for vårsemesteret og 15. juni for høstsemesteret.