Ofte stilte spørsmål

Hvordan melder jeg mitt barn på et parti?

Påmelding skjer via vårt medlemssystem Spond. Du finner framgangsmåten for påmelding her.

Er det mulig med en prøvetime?

Ja, det er mulig å delta på 1-2 prøvetreninger før man bestemmer seg for om man vil melde seg inn. Barnet må imidlertid likevel registreres i Spond av hensyn til forsikring m.v. Se framgangsmåte i punktet over.

Hvilket parti passer for mitt barn?

Les om våre ulike partier her

Hvor mye koster det?

Her kan du lese hva det koster

Hvordan få plass på et konkurranseparti?

Våre konkurransepartier innen tropp og apparatturn er lukkede partier og opptak skjer kun etter dialog med trenere for de aktuelle partiene. For å få plass på et konkurranseparti er det ikke kun nivå som blir vurdert, men også blant annet modenhet, motivasjon, evne til å ta i mot tilbakemeldinger og progresjon. Det forventes at foreldre til barn på konkurransepartier bidrar i forbindelse med reise til konkurranser og på dugnader når klubben selv arrangerer konkurranser og treningssamlinger.

Ønsker du å vite mer om våre konkurransepartier, eller mulighet for opptak – send mail til post@vagsbygdturn.no

Når er semesterstart?

Breddepartiene følger vanligvis skolens ferier og helligdager. Høstsemesteret starter som regel uka etter skolen starter, og det vil ikke være noe trening under høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie. Tilsvarende starter vårsemesteret når juleferien for skolene er ferdig. For konkurransepartiene gjelder egne avtaler og informasjon gis i Spond.

Hvordan skifte parti eller melde barnet ut av klubben?

For utmelding eller ønske om endring av parti må det sendes e-post til post@vagsbygdturn.no Endringen må meldes inn senest 15. desember (for vårsemesteret) og senest 15. juni (for høstsemesteret). Hvis ikke skriftlig utmelding er mottatt innen fristen vil det bli fakturert for treningsavgift for neste semester.

Hva koster det å delta på de ulike partiene?

Se oppdatert oversikt over medlemskontingent og treningsavgift for de ulike partiene her. 

Tilbys søskenrabatt?

Ja! Har barnet søsken i klubben får man 500kr i familierabatt per søsken. Det forutsetter at familierelasjonen er registrert i våres medlemssystem. Se framgangsmåte nederst på denne siden. 

Hva er Spond?

Vågsbygd Turn benytter appen SPOND til kommunikasjon mellom trenere, medlemmer og foreldre. Her blir alt av informasjon vedrørende de enkelte partienes treninger og konkurranser meldt ut. Foreldre/utøvere melder seg også på/av treninger og konkurranser i appen.

Se her for hvordan du registrerer deg i riktig Spond-gruppe. 

Hva har vi på oss under trening?

Alle som trener hos oss må ha på seg treningsklær. Alle må gå enten barbeint eller ha på seg sklisokker/turnsko under trening. Det er altså ikke lov å gå med vanlige sokker, eller sko.

Alle utøvere med langt hår må bruke strikk. Det er heller ikke lov med smykker, lange øredobber, ringer, klokker, armbånd eller annet under trening.

Kan foresatte se på treningen?

Det er åpent for at foreldre er velkommen for å se på treninger, men må sitte i tribunene.

Er det en plattform for kjøp og salg av brukt turtøy?

Ja, vi har en gruppe på Facebook for kjøp og salg av brukt turntøy. Link til side