Vågsbygdturnere hevdet seg i Sørlandspokalen

Vågsbygd Turn deltok med hele 11 utøvere i aspirantklassen og seks utøvere i klassene rekrutt og turnstigen under Sørlandspokalen i Gimlehallen 1.-2. desember 2018. De unge turnerne framsto nok en gang med stødige og meget gode gjennomføringer av de fire øvelsene; frittstående, skranke, hopp og bom.

Aspirantene viste også i denne konkurransen at «øvelse gjør mester», og fikk vist flere av de vanskelige elementene de har øvd inn gjennom mange og lange treningsdager i hallen på Lumber.

I klasse 11 år gikk Anna Øgrey Brandsdal helt til topps i den tøffe konkurransen. Hun vant øvelsene hopp og skranke, og gjennomførte også de andre øvelsene på en overbevisende måte.

Foran fra venstre: Emilia Moen Nesheim, Iveta Sol Tarvida, Maja Rødland, Mathilde Vatne Amalie Vollan Aas og Leonora Hamiti. Bak fra venstre: Eline Marmo Christensen, Dina Ingebretsen, Karianne Ourom, Sunniva Linnebo Trelsgård og Malin Sørstrand.

Halldis Thorsen fikk en sterk 4. plass i samme klasse, etter spesielt god og stødig gjennomføring i bom. Her fikk hun klassens beste karakter.

I klassen 12 år ble det også seier til Vågsbygd Turn. Christina Linnebo Trelsgård vant klassen sammenlagt og fikk beste karakter i tre av øvelsene. Fredrikke Tveito Andersen tok her 3. plassen sammenlagt, like bak sølvet.