Vågsbygdturnere markerte seg i Regionspokalen

Disse ti turnerne viste fram sine ferdigheter i Tønsberg.
FOTO: Pål Christensen

Søndag 18. juni 2017 arrangerte Nøtterøy Idrettsforening, som fyller 100 år dette året, Regionspokalen i apparatturn for jenter i aspirant- og rekruttklassen. Stevnet samlet turnere fra Agderfylkene, Telemark og Vestfold.

Vågsbygd Turn stilte med 10 deltakere i årsklassene 9 til 12 år. Også denne gangen fikk de unge turnerne vist sine gode turnegenskaper foran et entusiastisk publikum i den nye turnhallen i Tønsberg. De deltok i apparatene bom, hopp, skranke og frittstående.

FOTO: Pål Christensen
FOTO: Pål Christensen

De yngste jentene blir ikke rangert etter karakterer, men de ble allikevel bedømt og fikk tilbakemelding fra dommerne i hvert av apparatene. Her var det mange gode prestasjoner og stor turnglede blant gymnastene. Alle fikk her sin velfortjente deltakerpremie.

For årsklassene 11 og 12 år blir den enkelte bedømt ut fra vanskelighetsgrad og utførelsen i hvert apparat. I 11-årsklassen var det knallsterk deltakelse. Her imponerte Christina Linnebo Trelsgård stort med gjennomføringen av sine apparater. Hun gjennomførte stevnets beste frittståendeprogram og konkurransens beste apparatpoengsum.Det var kun et fall i bom gjorde at hun ikke gikk helt til topps i stevnet.

FOTO: Pål Christensen
FOTO: Pål Christensen